Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ε Κ Α Σ Κ Ε Μ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ



Α.Σ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 68-40

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ 66-62

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ 47-42

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΣΠΡΟ 81-41

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ -ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 84-57

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ - ΡΕΠΟ







Β Α Θ Μ Ο Λ Ο Γ Ι Α



ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 6

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 6

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 5

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 5

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 4

ΑΡΙΔΑΙΑ 4

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 3

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ 3

ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ 3

ΛΙΤΟΧΩΡΟ 3

ΑΣΠΡΟ 3



ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ -ΛΙΤΟΧΩΡΟ 47-42



Χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα , σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα του ΓΑΣ κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της, νικώντας την ομάδα της Αναγέννησης Λιτοχώρου με σκορ 47-42.

Χαρακτηριστικό της κακής ποιότητας Μπάσκετ που παίχθηκε , το φτωχό σκορ που θυμίζει αποτέλεσμα αγώνα γυναικείων ομάδων.Το πρώτο ημίχρονο είχε δύο όψεις, στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καλύτερη η φιλοξενούμενη ομάδα και στο δεύτερο η ομάδα του ΓΑΣ.

Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΓΑΣ ήταν καλύτερη , είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να κινδυνέψει κατάφερε να κερδίσει με πέντε πόντους διαφορά.

Σε ένα παιχνίδι λοιπόν που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας λίγοι ήταν και οι παίκτες που διακρίθηκαν. Καλύτερος παίκτης του ΓΑΣ ήταν ο Καραγκιζόπουλος επιθετικά και οι Λέφας, Παπαδόπουλος αμυντικά.

Διατητές του αγώνα ήταν οι κύριοι Καρακατσανίδης, Εκιτζόγλου.

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (ΔΑΝΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ) Στάκταρης Δημ.,Καραγκιζόπουλος Δ,Πιτσάβας Αν, Μανουράς Γ, Σαμψωνίδης Κ, Ντόγκας Β, Παπαδόπουλος Γ,Λέφας Γ, Πέλλας Α, Νικολαϊδης Θ.

Το επόμενο Σάββατο 18/10/2008 η ομάδα του ΓΑΣ αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο της Σκύδρας με την ομάδα του Κεραυνού Άσπρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια: