Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ





Σάββατο , Κυριακή .Δευτέρα 6-7-8 Δεκεμβρίου 2008.


Ένα τραγικό τριήμερο για την Ελλάδα, για την οικογένεια του αδικοχαμένου Αλέξανδρου , για τη Δημοκρατία, για τον αθλητισμό.


Κατ'αρχάς να εκφράσω τη λύπη μου και εγώ για τον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου .

Για τί αθλητισμό μιλάμε όταν σε αγώνα υδατοσφαίρισης μεταξύ των αιωνίων της Αθήνας έπεσε το ξύλο της αρκούδας , με λοστούς, κοντάρια σπάζοντας πόδια και καταστρέφοντας τα πάντα; Και θυμηθείτε το επόμενο Σάββατο έχουμε το ντέρμπι γυναικών του βολεϊ μεταξύ των ίδιων ομάδων στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έναν χρόνο μετά τα θλιβερά επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του οπαδού του Παναθηναϊκού.

Τιμωρήθηκε κανείς; ΌΧΙ. Κανείς δεν είδε ,δεν άκουσε τίποτα????????

Τώρα συσκέπτονται να γίνει ο αγώνας με λίγους ή χωρίς φιλάθλους.

Το Σάββατο επίσης πέθανε ένας δεκαπεντάχρονος μαθητής απο τις σφαίρες αστυνομικού.Όταν χάνεται μια ζωή πολύ μικρή σημασία έχει ποιός φταίει.Παίρνοντας αφορμή τον θάνατο του μικρού Αλέξη οι γνωστοι άγνωστοι αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κατάφεραν να μετατρέψουν την Αθήνα , τη Θεσσαλονίκη ,αλλά και πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας σε κόλαση. Τραυματίσθηκαν άνθρωποι , καταστράφηκαν περιουσίες ,ρεζιλεύτηκε διεθνώς η χώρα μας δίνοντας τροφή σε όλους αυτούς που καραδοκούν διαρκώς και μας έχουν στημένους στη γωνία να δείχνουν με τον τηλεοπτικό φακό σκηνές πολέμου , φρίκης προτρέποντας συγχρόνως τους ομοεθνείς τους να αποφεύγουν επισκέψεις στα σημεία που γίνονται τα επεισόδια.

Για τους πολιτικούς μας τι να πεί κανείς . Δεν καταφέρνουν να έχουν κοινή στάση ούτε και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, αλλά αντίθετα προσπαθούν να εκμεταλευτούν τα γεγονότα επιρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Μετά τον λυπηρό πρόλογο θα πρέπει να δούμε και τις αθλητικές εκδηλώσεις του ΣαββατοΚύριακου που όπως είναι φυσικό έρχονται σε δεύτερη μοίρα.



ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

10η αγωνιστική

ΛΙΤΟΧΩΡΟ -ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 60-62

ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ - ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 58-70

ΑΡΙΔΑΙΑ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 89-85

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 74-63

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΣΠΡΟ 79-61

ΡΕΠΟ : ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

--------------------

1.ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 20

2.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18

3.ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 17

4.ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ 17

5ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 16

6.ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 16

7.ΑΡΙΔΑΙΑ 15

8.ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ 13

9.ΛΙΤΟΧΩΡΟ 13

10.ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 13

11.ΑΣΠΡΟ 10



Επόμενη αγωνιστική : ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ



ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Για τηνΑ2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας και τον πρώτο όμιλο είχαμε την Κυριακή 7/12/2008 την άνετη νίκη του Φίλιππου Μελίκης επι της Πρασινάδας με το ευρύ 5-0 και την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Αχιλλέα Νεοκάστρου στο Σκυλίτσι με 1-2.

Τα γκολ του Φιλίππου σημείωσαν στο 5΄ο Χατζηθεοδώρου Μ, στο 14΄ο Αμπροικίδης, στο 30΄ο Τσαπράνης, στο 33΄ο Χατζηθεοδώρου Ν,και στο 50΄ ο Γιδαρόπουλος.

Στη μεγάλη νίκη του Αχιλλέα Νεοκάστρου τα γκολ σημείωσαν στο 28΄ο Παρσόπουλος και στο 45΄ο Μπαρτζώκας.

Στη βαθμολογία ο Φίλιππος βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς και ο Αχιλλέας Νεοκάστρου στην δωδέκατη με 13 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική : Νεόκαστρο-Μέση και Καψόχωρα - Φίλιππος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: