Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, στην σημερινή 20ή αγωνιστική.

Ο Διαβατός πέτυχε σπουδαίο διπλό περνώντας με 2-0 από την δύσκολη έδρα της Καψόχωρας και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, ενώ το Νεόκαστρο νίκησε στο «ρελαντί» με το ίδιο σκορ την Αγία Βαρβάρα και συνεχίζει να βρίσκεται έναν βαθμό πιο κάτω από την κορυφή, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο.

Τους τρεις βαθμούς πήρε και η ομάδα της Μελίκης, η οποία πατώντας… γκάζι στην επανάληψη πέρασε με 4-1 από την έδρα της «ουραγού» Επισκοπής.

Από εκεί και πέρα, σημαντική νίκη πήραν τα Τρίκαλα επικρατώντας στο γήπεδό τους του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με το εντυπωσιακό 3-2, ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην Χαρίεσσα η τοπική ομάδα με τον Αχιλλέα Νάουσας, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Εντυπωσιακός ήταν ο Φίλιππος Μέσης, ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε τελικά με 4-2 του Εθνικού Κλειδίου, ενώ στο γήπεδο της Ραχιάς η ΑΕΠ Βέροιας έσωσε στις καθυστερήσεις την… παρτίδα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τον Άγιο Γεώργιο!

Α1 ΕΠΣΗ - 20ή αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕΠ Βέροιας – Αγ. Γεώργιος: 2-2
Χαρίεσσα – Αχιλλέας: Ν. 0-0
Επισκοπή – Μελίκη: 1-4
Νεόκαστρο – Αγ. Βαρβάρα: 2-0
Τρίκαλα - ΠΑΟΚ Αλ.: 3-2
Καψόχωρα – Διαβατός: 0-2ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΕΠΣΗ

Μέση – Κλειδί: 4-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: