Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

ΕκτύπωσηE-mail


Δύσκολη νίκη – πρόκριση με 2-1 πέτυχε ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Νεοκάστρου απέναντι στο ΝΗΡΕΑ Βέροιας, στο γήπεδο της Μέσης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι και μόλις στο 5’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν το σουτ του Δημούλτση προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Σακελλαρίδη!

Ότι δεν έκανε ο Δημούλτσης, το κατάφερε στο 40’ ο Ευθυμιάδης που με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0 για το ΝΗΡΕΑ, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 58’ έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως τερματοφύλακας Λύχνας είπε «όχι» στην εκτέλεση πέναλτι του Ντούλα!

Τελικά το 1-1 ήρθε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 70’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μοσχόπουλος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του ΝΗΡΕΑ!

Στην συνέχεια η ομάδα του Νεοκάστρου πίεσε για το γκολ που θα της έδινε τη νίκη-πρόκριση, το οποίο τελικά κατάφερε να πετύχει ο Γιάννης Βαλδήρ στο 89’ και να λυτρώσει τους «ασπρόμαυρους»!

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Λύχνας, Βάσσος (79’ Καραπορναλίδης), Μουρτζίλας, Μπούκας, Χειμωνίδης, Φωτιάδης, Κακαβέλας, Ναυρινιάδης, Κωστόπουλος, Δημούλτσης, Ευθυμιάδης (75’ λ.τ. Χατζάρας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σακελλαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Μοσχόπουλος, Μπούφι, Κουβατσίδης, Λαμπριανίδης, Τζεϊρανίδης, Ντούλας, Τοπαλίδης, Μηλιώτης Β (46’ Καφές / 65’ λ.τ. Πήχας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: