Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ


Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν το Νεόκαστρο και ο Διαβατός στην σημερινή 28η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου πέρασε από το Γιαννακοχώρι με το επιβλητικό 4-1 και συνεχίζει να έχει τον πρώτο και κύριο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το σύνολο του Σάκη Παγγούρα επικράτησε δύσκολα του Αγίου Γεωργίου με 2-1 και διατήρησε τις λιγοστές μαθηματικές ελπίδες του για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, η Καψόχωρα πέτυχε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη στην Αγία Βαρβάρα επί του τοπικού Αγροτικού Αστέρα (1-0), ενώ τους τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε και η Στενήμαχος επικρατώντας εντός έδρας των Τρικάλων με 3-1.

Από εκεί και πέρα, η Μέση «κλείδωσε» την παραμονή της στην κατηγορία επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Βρυσάκι, ενώ στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, η Χαρίεσσα επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Εθνικού Κλειδίου.

Τέλος, στο γήπεδο της Ραχιάς το ματς διακόπηκε στο 61ο λεπτό λόγω πυκνής ομίχλης, με την Επισκοπή να κάνει την έκπληξη μέχρι εκείνο το σημείο και να προηγείται με 2-1 της ΑΕΠ Βέροιας!

Α1 ΕΠΣΗ - 28η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΟΚ Αλ. – Μέση: 1-2
Στενήμαχος – Τρίκαλα: 3-1
Αγ. Βαρβάρα – Καψόχωρα: 0-1
ΑΕΠ Βέροιας – Επισκοπή: 1-2 (διακοπή)
Αχιλλέας Ν. – Νεόκαστρο: 1-4
Αγ. Γεώργιος – Διαβατός: 1-2
Κλειδί – Χαρίεσσα: 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: