Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ο Αχιλλέας Νεοκάστρου «στέφθηκε» πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας αγωνιστικής!

Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου πέρασε με σκορ 3-1 από την έδρα της Μελίκης, με δύο γκολ που πέτυχε ο Καφές στο πρώτο ημίχρονο και ένα ο Τοπαλίδης στο δεύτερο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 72 βαθμούς και αφήνοντας πίσω της με 70 βαθμούς τον Διαβατό που είχε ρεπό. Το γκολ της Μελίκης πέτυχε στα τελευταία λεπτά ο Κωστόπουλος.

Έτσι, το Νεόκαστρο θα διεκδικήσει την άνοδό του στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία σε αγώνες μπαράζ, με αντιπάλους τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Χαλκιδικής, Κιλκίς και Πέλλας.

Όσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας, στο κατάμεστο γήπεδο της Στενημάχου έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Καψόχωρα. Στην 12η θέση λοιπόν τερμάτισε η Στενήμαχος, η οποία θα συνεχίσει να αγωνιά για την παραμονή της στην κατηγορία, που θα εξαρτηθεί από το τί θα κάνει ο Νεόκαστρο στα μπαράζ ανόδου.

Από εκεί και πέρα, την μαθηματική σωτηρία του πανηγύρισε ο Άγιος Γεώργιος, ο οποίος νίκησε στο γήπεδό του με 5-2 τον Φίλιππο Μέσης και έφτασε τους 35 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα, αδιάφορα βαθμολογικά, παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής, η ήδη υποβιβασμένη Αγία Βαρβάρα νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Βρυσάκι, ο Αχιλλέας Νάουσας πέρασε με 2-1 από το Κλειδί και η Χαρίεσσα επικράτησε με 1-0 της ΑΕΠ Βέροιας στη Ραχιά.

Τέλος, η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο της Επισκοπής, όπου η «ουραγός» τοπική ομάδα κέρδισε με 2-1 τα Τρίκαλα και πέτυχε στο φινάλε του πρωταθλήματος το πρώτο της φετινό τρίποντο!

Α1 ΕΠΣΗ – 30ή αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ. - Αγ. Βαρβάρα: 0-1
Επισκοπή – Τρίκαλα: 2-1
Στενήμαχος – Καψόχωρα: 0-0
Κλειδί - Αχιλλέας Νάουσας: 1-2
Μελίκη – Νεόκαστρο: 1-3
Α.Ε.Π. Βέροιας – Χαρίεσσα: 0-1
Αγ. Γεώργιος – Μέση: 5-2
Ρεπό: Διαβατός

Δεν υπάρχουν σχόλια: