Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ


Με το… δεξί μπήκε στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία ο Αχιλλέας Νεοκάστρου.

Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου επικράτησε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής με 3-2 του Μ. Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου Κιλκίς, αν και από πολύ νωρίς ήταν πίσω στο σκορ με 0-1, με τέρμα που δέχθηκε από τον Σάββα Ηλιάδη στο 10ο λεπτό.

Στο 29’ ο Μπούφι έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή!

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα ο Δημήτρης Καφές έφερε το ματς στα ίσια, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λαμπριανίδης.

Στο 85’ ο Τοπαλίδης τριπλασίασε τα τέρματα του Νεοκάστρου, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παυλίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου, τα Μουδανιά επικράτησαν εντός έδρας με 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σακελαρίδης, Μηλιώτης Γ., Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατζίδης, Τζεϊρανίδης, Λαμπριανίδης, Παπαδόπουλος Παν. (89' Μοσχόπουλος), Μπούφι, Ντούλας (65' Τοπαλίδης), Καφές.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ: Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Παυλίδης, Κουρουγιαννίδης, Ηλιάδης Ν., Κυπαρίσσης, Κέλτσος, Κόλα, Αλεξανδρίδης, Ηλιάδης Σ., Γρηγοριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: