Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ

 Για άλλη μία χρονιά ο Νίκος Γκάλης συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για την ένταξη τους στο Hall of Fame! Διαβάστε ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι στην κατηγορία των “διεθνών παικτών”. 
Το  2013  επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψήφιων να εισέρθουν στο Hall of Fame του μπάσκετ, αλλά “ηττήθηκε” από τον Όσκαρ Σμιντ. Το 2014 ο εκλεκτός για την κατηγορία των “διεθνών” παικτών ήταν ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, ενώ το 2015 ακολούθησε ο Λίντσεϊ Γκέιζ και τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιάο Μινγκ. Μήπως τελικά το 2017 είναι η χρονιά του “Γκάνγκστερ”;
Ο Νίκος Γκάλης θα κλείσει μέσα στο νέο έτος (στις 23 Ιουλίου συγκεκριμένα) τα 60 του χρόνια και ένα “δώρο” που θα μπορούσε να λάβει από την ελεγκτική επιτροπή, είναι η ένταξη του στο Hall of Fame του Σπρίνγκφιλντ! Υποψήφιος, πάντως, θα είναι για άλλη μία χρονιά. Το όνομα του Ελληνα “θρύλου” συγκαταλέγεται και φέτος στους 14 υποψήφιους για την κατηγορία “international” της “class 2017”.
Οι αντίπαλοι του Γκάλη στην κατηγορία των “διεθνών παικτών” είναι οι εξής 13: Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Βλάντε Ντίβατς, Σέμεν Καλίπσκι, Βλάντιμιρ Κοντράσιν, Τόνι Κούκοτς, Μάρκος Λέιτε, Αλντο Οσόλα, Αμάουρι Πάσος, Ντίνο Ράτζα, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: