Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ;

Ολο και πιο κοντά στο κατώφλι της εισόδου των γραφείων της Αλκμήνης φαίνεται ότι βρίσκεται ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε., αν και δεν έχει απελευθερωθεί (ακόμα) από τα εκεί καθήκοντά του, εξακολουθεί -επισήμως- να τηρεί ουδέτερη στάση απέναντι στα σενάριο εμπλοκής του, χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε και να διαψεύδει τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα.

Παρ' όλα αυτά, τα πιο σημαντικά βήματα που αφορούν στην ενεργή ανάμειξή του στο “κιτρινόμαυρο” ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, φαίνεται ότι έχουν γίνει, κάτι που σε ελεύθερη... μετάφραση σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί οι καθοριστικές επαφές με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει στην κατανομή των ρόλων που θα αναλάβει ο Αρβανίτης, ενώ έχουν κατασταλλάξει και σε επί μέρους όρους της συνεργασίας. Επομένως, το πρόσωπο που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο που λέγεται “οργάνωση της εταιρίας” -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έχει βρεθεί, άρα η Π.Α.Ε. πρόκειται να αποκτήσει γενικό διευθυντή.

Ουσιαστικά, το ερώτημα που τίθεται είναι το πότε -ακριβώς- θα πιάσει... δουλειά. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, τούτο θα συμβεί μόλις πραγματοποιηθούν τα τελικά ραντεβού με τον Καρυπίδη, ο οποίος προσπαθεί να ολοκληρώσει τη συμφωνία με αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Πιθανότατα, λοιπόν, το χρονικό διάστημα οριοθετείται στις μέρες μετά την εορτή των Φώτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: