Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Δικεφάλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στη Τούμπα, με τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον Φακούντο Περέιρα και τον Εβγέν Σάκχοφ να μην βρίσκονται μέσα σ’ αυτή.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ:
Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο Φακούντο Περέιρα που έχει τενοντοπάθεια στον δεξί κοιλιακό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης αυξημένης έντασης,
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε εκτός για τεχνικούς λόγους. Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς ,Δεληγιαννίδης , Μάτος , Κίτσιου , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας ,Χαρίσης , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Μυστακίδης ,Κοροβέσης , Αθανασιάδης , Κουλούρης .
Μετά το τέλος της προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να είναι ο τυχερός από τους ποδοσφαιριστές και ο Νέναντ Κοβάσεβιτς από το υπόλοιπο επιτελείο.
Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με στοχευμένες ασκήσεις και ξεκάθαρο σκοπό. Ο Εβγέν Σάκχοφ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω της καταπόνησής του από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: