Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Η μεταγραφική δραστηριότητα του Αρη δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά πλησιάζει προς το τέλος της. Η ενέργεια των ανθρώπων της Π.Α.Ε. και του τεχνικού τιμ διοχετεύεται στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς εκτιμάται ότι είναι η μοναδική αναγκαία κίνηση, για να «δέσουν» τα μετόπισθεν.

Όπως έχει γράψει η «Μ», οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναμένει –και τυπικά- να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και το «Κλ. Βικελίδης». Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει –σχεδόν- σε όλα, ωστόσο πρέπει να ξεπεραστεί και το εμπόδιο που αφορά τη δέσμευσή του με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, όσο είναι ανοιχτή η περίοδος των μεταγραφών, τόσο έρχονται στην Αλκμήνης ονόματα υποψηφίων. Μεταξύ αυτών ήταν και του Γάλλου αμυντικού μέσου, Νταμιέν Πλεσσί, ο οποίος πριν λίγα χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, όμως, κρίθηκε ακριβός και δεν προχώρησαν οι επαφές.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πιστεύει ότι εφόσον αποκτηθεί ο «Ταύλα», στον άξονα μπορεί να τοποθετηθεί ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία και ως σέντερ μπακ κόντρα στον Ολυμπιακό. Με το σκεπτικό ότι τα χρήματα δεν περισσεύουν και όλες οι κινήσεις είναι μελετημένες και προσεχτικές, οι τρεις προσθήκες κρίνονται ως υπεραρκετές για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: