Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΕΟΣ????

Πανικός και καυγάδες γονιών σε αγώνα Παιδικού Πρωταθλήματος στην Ημαθία!

Στον αγώνα του παιδικού Πρωταθλήματος ανάμεσα στον Αθλο Αλεξάνδρειας και ΓΑΣ Αλεξάνδρειας οι γονείς των παιδιών αποφάσισαν να επισκιάσουν αυτά που γινόντουσαν στο παρκέ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκηνές ντροπής (vid).
Υπάρχουν στιγμές που πιστεύεις ότι η γραφικότητα και ο φανατισμός έχουν τερματίσει σε αυτή τη χώρα. Και μετά μαθαίνεις ότι σε αγώνα παιδικού Πρωταθλήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ανάμεσα στον Άθλο και τον ΓΑΣ διακόπηκε ο αγώνας λόγω επεισοδίων επειδή μπήκαν γονείς στο γήπεδο!
Η ιστορία έχει ως εξής. Ο αγώνας βρισκόταν στην τρίτη περίοδο, με τον Άθλο να προηγείται με 40-29, όταν ένας παίκτης του Άθλου έκανε ένα φάουλ σε παίκτη του ΓΑΣ, με τον δεύτερο να απαντάει κάνοντάς του τρικλοποδιά. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε τότε να αποβάλει τον δεύτερο για αντιαθλητική συμπεριφορά και τότε έγινε... πανικός!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το ρεπορτάζ του σάιτ "emvolos.gr", τρεις "φίλαθλοι" που φέρονται να υποστήριζαν τον ΓΑΣ, εισέβαλαν στο παρκέ, με τον διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι και να καλεί την αστυνομία για λόγους ασφαλείας! Όταν τα πράγματα ηρέμησαν ο διαιτητής θέλησε να ξεκινήσει εκ νέου τον αγώνα, ωστόσο οι διοικούντες του ΓΑΣ αποφάσισαν να αποσύρουν την ομάδα! Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο όσα έγιναν, με το... σόου να ξεκινάει στο 9:06 του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: