Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

 Ο Άρης κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς καθώς επικράτησε με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης του Παναιγιάλειου.
Αρχικά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ανάκογλου βρίσκοντας τον αριστερό μπακ των «κιτρινόμαυρων», Νίκο Καράμπελα και τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Στρέντζου με κοντινή προβολή για το 1-0.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα όταν ο Αποστόλης Στίκας με διαγώνιο σουτ στο 42’ νίκησε τον Διούδη.
Τελικά, ο Άρης πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 67’ όταν ο Καπνίδης πλάσαρε στο δεύτερο δοκάρι για τον συμπαίκτη του Λούκα Μιλούνοβιτς με τον Σέρβο να στέλνει χωρίς κανένα πρόβλημα τη μπάλα σε κενή εστία για το 2-1 δίνοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς καθώς το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Καραλιόλιου.



ΆΡΗΣ: Διούδης, Ιντζίδης, Μπράβο, Καράμπελας, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Ντούνης, Τζεμπούρ, Καπνίδης
Στον πάγκο κάθονται οι: Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Τζανακάκης, Νέτο, Τσουμάνης, Ντόγος, Χαριτωνίδης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέντζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Καζβιρόπουλος, Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Ντεμό Αμρέλ, Καζναφέρης, Κρητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: