Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ

panigiriko
Χωρίς άγχος και με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει απόψε (19:30 ARENAFM.GR) τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα ενώ αγωνίζονται και στην έδρα τους, ωστόσο ο Άρης είναι αποφασισμένος να παίξει στα ίσα μέχρι τέλους για την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου.
Η αποστολή των «κιτρίνων» θα αποχωρήσει σήμερα για την Αθήνα με τον Νίκο Αναστόπουλο να επιλέγει 25 ποδοσφαιριστές.
Κι αυτό, διότι η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, Παρασκευή και Σάββατο και την Κυριακή θα μεταβεί στην Λαμιά για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League.
Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ρόβας, Ανάκογλου, Παυλίδης, Μακουτά, Τάτος, Πίτου Γκαρσία, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ντούνης, Τάτος, Ιλιτς, Καπνίδης, Καρβούνης, Κασιάνος και Νέτο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φορτούνης, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: