Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΜΟ

Ενας κακός Αρης μέχρι το 60ο λεπτό αλλά ένας ακόμη χειρότερος Καλογερόπουλος από εκείνο το σημείο και μετά, έδωσαν την ευκαιρία στη Λαμία να πανηγυρίσει ακόμη μία εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

Μοιραίος ο Καπνίδης που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 87 και στο 93, ενώ ο διαιτητής Καλογερόπουλος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος κλείνοντας τα μάτια σε δύο καθαρές περιπτώσεις πέναλτι, δίνοντας το 3ο στις καθυστερήσεις του αγώνα. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να παραλείψουμε την εμφάνιση της Λαμίας που ήταν καλύτερη του Αρη και σίγουρα αυτή η εμφάνιση των «κιτρίνων» πρέπει να προβληματίσει τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο αγώνας:
Ένα κακό πρώτο ημίχρονο έκανε ο Αρης στη Λαμία μην καταφέρνοντας να κάνει ούτε μία τελική ευκαιρία. Η Λαμία είχε δύο ευκαιρίες, το σουτ του Τζόκιτς στο 34’ το οποίο έστειλε σε κόρνερ ο Διούδης και την κεφαλιά του Αναστασιάδη τρία λεπτά αργότερα την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων».

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και στο 59ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με δυνατό σουτ έπειτα από σέντρα του Βάντερσον. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιλούνοβιτς σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Τσενάμο απέκρουσε και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα τον λόγο πήρε ο Καλογερόπουλος που «έσφαξε» χωρίς αναισθητικό τον Αρη μην καταλογίζοντας δύο κλασσικές περιπτώσεις πέναλτι αλλά έδωσε ένα ακόμη στις καθυστερήσεις. Αρχικά στο 76ο λεπτό ο Παπαργυρίου έκανε το χέρι μέσα στην περιοχή αλλά ο Καλογερόπουλος έκλεισε τα μάτια σε καθαρή περίπτωση πέναλτι. Εννέα λεπτά αργότερα ο Κοτσώνης υπέπεσε σε δεύτερο πέναλτι στον Ιντζίδη καθώς τον κράτησε μέσα στην περιοχή της ομάδας του αλλά ο Καλογερόπουλος έδειξε παίζεται.  Στο 87ο λεπτό ο Καπνίδης έκανε την κεφαλιά και ο Τσενάμο απέκρουσε ενώ ο τερματοφύλακας της Λαμίας ήταν πρωταγωνιστής και στο 93ο λεπτό όπου ο Καλογερόπουλος έδειξε πέναλτι σε χέρι του Ομο, αλλά ο Καπνίδης έγινε μοιραίος με τον Τσενάμο να αποκρούει το πέναλτι του.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85’ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35’ Ματσούκας)
Αρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46’ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61’ Πίτου Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72’ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ιλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: