Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα μέτρα τάξης του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στο «Nick Gallis Hall».

Όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, οι δύο φιναλίστ, Άρης και Παναθηναϊκός θα παραλάβουν για τις ανάγκες των οπαδών τους από 1.100 εισιτήρια έκαστος, ενώ μαζί με τις προσκλήσεις και τις διαπιστεύσεις το σύνολο των θεατών δεν θα ξεπερνά τους τρεις χιλιάδες.

Αναλυτικά ο κ. Τσαγκρώνης δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε καλό κλίμα στη σύσκεψη. Μακάρι να εξελιχθούν θετικά τα πράγματα μέχρι το τέλος. Υπήρξε σύμπνοια και από τις δύο ομάδες και την Ομοσπονδία προκειμένου να κάνουμε μια νέα αρχή για τον θεσμό του Κυπέλλου. Σε συνεννόηση με τις δύο ομάδες θα παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα. Κάθε ομάδα θα πάρει από 1.100 εισιτήρια και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει με καταστάσεις στις οποίες θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Θα γίνεται ταυτοπροσωπία για την είσοδο. Δεν θα μπορεί να μπει κανείς χωρίς ταυτότητα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε έναν καλό αγώνα χωρίς προβλήματα. Θα υπάρξουν νεκρές ζώνες. Μαζί με τις διαπιστεύσεις και τις προσκλήσεις ο κόσμος θα φτάσει τις τρεις χιλιάδες. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τις θύρες 9 και 10. Οι θύρες 7 και 8 θα είναι κενές και ο Άρης θα πάρει τις θύρες 6, 5 και ένα τμήμα της 4».

Δεν υπάρχουν σχόλια: