Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας για την απόκτηση εισιτηρίου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό.

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ενημέρωσε τους κατόχους διαρκείας PLATINUM και GOLD για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για τον τελικό ενώ τόνισε ότι θα ενημερώσει και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση:

«Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (18/02, 17.00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι  διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall".

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η Άρης Κ.Α.Ε. εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του «Nick Galis Hall».

Δεν υπάρχουν σχόλια: