Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την υπόθεση να μην δικάζεται, γιατί πολύ απλά τότε θα έπρεπε να δικαιωθούν 100% ο ΑΡΗΣ και ο Ο.Φ.Η.
Όπως αναμενονταν με βάση τις πληροφορίες από την ΑΘήνα, ο κ. Σιμιτζόγλου έθεσε στο αρχείο (!!!) την ένσταση του ΑΡΗ και του ΟΦΗ.

Πρόκειται για ένα ακόμη σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που αφαιρει από τον ΑΡΗ το δικαίωμα να διεκδικήσει το δίκιο του. Επιπλέον, επιβεβαιώνει και την θέση του AllAboutARIS ότι, δεν έπρεπε η ομάδα να αποπροσανατολιστεί από αυτό το θέμα, αλλά να κυνηγήσει ν’ ανατρέψει αγωνιστικά την κατάσταση. 

Από την στιγμή που ο εισαγγελέας αποφάσισε κατά αυτό τον τρόπο, δύσκολα θα ανακινηθεί πλέον το θέμα. Πάντως, νομικά, τόσο ο ΑΡΗΣ, όσο και ΟΦΗ, θα εξαντλήσουν κάθε μέσο και τρόπο αντίδρασης. 

Στον ΑΡΗ και στον Ο.Φ.Η. θεωρούν πως, παρά την απόφαση του αθλητικού Εισαγγελέα, η πρωτοβάθμια επιτροπή της Football league, πρέπει να δικάσει κανονικά. Ωστόσο, σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ δύσκολα, για να μην πούμε 100% ότι δεν θα συμβεί. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η πρωτοδίκης που χειρίζεται την υπόθεση ζήτησε την άποψη του αθλ. εισαγγελέα- ενώ πέρσι στην ίδια ακριβώς υπόθεση με τον Απόλλωνα δικάστηκε μέσα σε 10 μέρες-, αλλά και το απίστευτο να μην δίνεται στις δυο ομάδες το διαβιβαστικό του σχετικού ερωτήματος.

Ένα ακόμη σκάνδαλο ολκής δείγμα της...εξυγίανσης και του τρόπου με τον οποίο ορισμένοι αντιλαμβάνονται την ισονομία. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΡΗΣ κυνηγάει όπως έχουμε σημειώσει πρώτιστα τον Απόλλωνα για να κερδίσει στο γήπεδο την άνοδό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: