Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Το γρήγορο γκολ (3′) του Ανδρέα Τάτου χάρισε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη (0-1) στον Άρη απέναντι στον Αιγινιακό, στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων».
Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν κόντρα στον μαχητικό Αιγινιακό που παλεύει για την παραμονή του στη κατηγορία, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν και να παραμείνουν στο κυνήγι του Απόλλων και Λαμίας που βρίσκονται στο +8.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις ενώ κυριαρχούσαν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με υπέροχη ενέργεια του Τάτου και ωραίο διαγώνιο σουτ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα.
Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση ο Άρης, καθώς πέντε λεπτά πριν το τέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νίκος Καράμπελας.
Αγινιακός (Γ. Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (56΄Γκατσολάρι), Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μήλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (46΄Τοπαλίδης), Μπουρντουγιαν, Ζούρκος , Σκραγιάρας
Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ταυλαρίδης (λ.τρ. Χαριτωνίδης), Ρόβας (63΄Παυλίδης), Μπαργκάν, Γκαρσία, Τάτος(77΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Σόουζα, Ίλιτς
Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Βασίλης Τακόπουλος (Καρδίτσας), Αναστάσιος Ζιγκερίδης (Σερρών)
Τέταρτος: Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Παρακολουθήστε από τον arenafm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Αιγινιακός   0 : 1   Άρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: