Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΑΡΗΣ 5-1 ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Οι κίτρινοι του Δημήτρη Σπανού ήταν από την αρχή καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους (θα είναι αντίπαλοι φυσικά και στο Πρωτάθλημα).

Μόλις στο 3’ μετά από σέντρα του Μπαργκάν, ο Καπνίδης πέτυχε το 0-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα με κεφαλιά ο Δεληζήσης διπλασίασε τα τέρματα για τον Αρη. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, οι κίτρινοι πέτυχαν το 0-3 με κεφαλιά του Μουμίν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαργκάν.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Πλατέλλας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Δωματά στο 51’. Στο 55’ διαμορφώθηκε το 1-5, με τον Κάσσο το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού έπεσε ο ρυθμός ως το τέλος.

Αιγινιακός: Τόλιος, Λιόλιος, Βλάχος,Παζιτζόγλου, Καρακώστας, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Δωματάς, Σοφιάνης.
Άρης: Καντιμοίρης (64΄Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (46΄Νέτο), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα (64΄Κλιγγόπουλος), Μουμίν (46΄Μαραγκός) ,Ιντζόγλου (46΄Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Λώττας),Πλατέλλας (46΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Ντούνης) και Καπνίδης (30΄λ.τρ. Κάσσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: