Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΚΟ Ο ΑΡΗΣ

Πέρυσι τον Ιανουάριο ο Μιχάλης Μπαστακός ήταν ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ηρακλή που είχε τότε σαν στόχο του την παραμονή στη Super League. Ο νεαρός επιθετικός, όχι μόνο άρπαξε την ευκαιρία, αλλά με τα γκολ του έγινε ο βασικός πρωταγωνιστής της αγωνιστικής παραμονής των "κυανολεύκων" στο πρωτάθλημα. 
Παρόλα αυτά, επέστρεψε εκ νέου στον Ατρόμητο, εκεί όπου ουδέποτε κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νταμίρ Κάναντι, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναζητήσει αλλού την ευκαιρία του. Εδώ και ημέρες, ο Μιχάλης Μπαστακός βρίσκεται σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του, με την ομάδα του Περιστερίου και ο Αρης, είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται "ζεστά" για την απόκτησή του. 
Ο νεαρός επιθετικός, αρέσει τόσο στον Παύλο Μυροφορίδη, όσο και στον Δημήτρη Σπανό και αν μείνει ελεύθερος, είναι δεδομένο πως οι "κίτρινοι" θα κινηθούν για την απόκτησή του, αφού είναι γνωστό πως ο Άρης αναζητεί παίκτη στην επίθεση. 
Πάντως, όπως προκύπτει, στον Άρη σκοπεύουν να αποκτήσουν τον παίκτη μόνο ως ελεύθερο και όχι ως δανεικό και οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: