Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ

Παίζοντας σε αποδεκτά επίπεδα για μόνο ένα ημίχρονο, ο Αρης πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία προς την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ.

Το γκολ που άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο πέτυχε ο Μάρκος Ντούνης με πλασέ έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ιντζόγλου, με την ομάδα του Σπανού να πετυχαίνει έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κρατώντας παράλληλα για τέταρτο διαδοχικό αγώνα το μηδέν στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος ο Αρης δεν ήταν καλός, απειλήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας όμως στο 89΄ο Διαμαντόπουλος με ένα δυνατό ευθύβολο αριστερό σουτ πέτυχε το 0-2.

O αγώνας:

Στο πρώτο μέρος ο Αρης μπήκε αποφασισμένος να κάνει τα πράγματα εύκολα και να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του. Ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που πρώτος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Παϊτέρη, όμως το γυριστό του έπειτα από πάσα του Μουμίν κατέληξε σε κόρνερ αφού βρήκε στον Παπαζαχαρία. Μερικά λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας απείλησε με τους Αγροδήμο και Σουλίδη, όμως ο Καντιμοίρης μπλόκαρε σταθερά και στις δύο περιπτώσεις. Στο 35ο λεπτό ο Αρης απείλησε και πάλι με κεφαλιά του Μιλούνοβιτς από κόρνερ του Πλατέλλα. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Λευτέρης Ιντζόγλου έκανε ωραία μπαλιά στον χώρο, ο Ντούνης πρόλαβε τον τερματοφύλακα των Λαρισαίων και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σπανού.

Στο δεύτερο μέρος ο Αρης δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον Απόλλωνα να απειλήσει. Αρχικά στο 57ο λεπτό ο Καρακατσάνης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1 όταν δεν κατάφερε να πλασάρει τον Καντιμοίρη από εξαιρετική πάσα του Αγρόδημου, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η ομάδα του Θεοδοσιάδη ανέβαινε κι άλλο στο γήπεδο, με τον Ανδρέου στο 68΄ να κάνει το γυριστό μετά από κόρνερ αλλά να μην καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά. Τρία λεπτά αργότερα ο Αγρόδημος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Αρης απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζανακάκη να σεντράρει και τον Διαμαντόπουλο να πιάνει την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Στο 88΄ο Απόλλωνας Λάρισας είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν έπιασε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση όμως δεν βρήκε εστία. Στο επόμενο λεπτό ο Διαμαντόπουλος με αριστερό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 0-2 για τον Αρη, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυρίας (87΄Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (33΄Συράκος), Χατζής, Ιβανίδης (61΄Κανούλας)
Αρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (81΄Πλατέλλας), Ντούνης (91΄Μαραγκός), Μιλούνοβιτς (61΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: