Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ Ο ΑΡΗΣ 1-4 ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Άρης πέτυχε την 15η νίκη του σε 18 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και συνεχίζει να προελαύνει στην 1η θέση του πρωταθλήματος, φτάνοντας πλέον τους 48 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον 2ο ΟΦΗ και οκτώ περισσότερους από την 3η Παναχαϊκή.
Οι κιτρινόμαυροι πέρασαν άνετο απόγευμα στο Αιγίνιο κόντρα στον τοπικό Αιγινιακό, κερδίζοντας με 1-4 με δυο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου και από ένα των Πλατέλλα και Παυλίδη. Για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Νίκος Ζούρκος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Μέσα σε χιονισμένο τοπίο στο Αιγίνιο, ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Διαμαντόπουλου. Πέναλτι που κέρδισε ο Μπάμπης Παυλίδης ένα λεπτό νωρίτερα.
Στο 13ο λεπτό του αγώνα ο Βαγγέλης Πλατέλλας έγραψε το 0-2 και έδωσε τεράστιο προβάδισμα για νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Άρη να είναι αποτελεσματικός και έτοιμος να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.
Στο 64ο λεπτό του αγώνα ο Μπάμπης Παυλίδης έκανε το 0-3, ενώ στο 70′ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έγραψε το 0-4, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Άρη, που βρέθηκαν και στο Αιγίνιο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχο ήταν να μειώσουν σε 1-4 με τον Ζούρκο στο 86ο λεπτό του αγώνα, πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης και ο Άρης πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο τη φετινή χρονιά.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (67′ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (57′ Χότζιτς), Πολύζος (46′ Ανδρικόπουλος), Αντωνιάδης, Γκατζολάρι, Σοφιάνης, Πέριτς, Παπαδόπουλος.
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (65′ Μιλούνοβιτς), Πασάς (36′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (76′ Nίκιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: