Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ακόμη ένα ΣαββατοΚύριακο πέρασε χωρίς να συμβεί κάτι το συνταρακτικό , στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.
Στη Σούπερ Λίγκα μία απο τα ίδια. Ο Ολυμπιακός προς απογοήτευση όλων και κυρίως των τριφυλοφόρων πέρασε άνετα απο το Καυτατζόγλειο με 3-0, μ'αρέσει που ο Γηραιός ήταν σε άνοδο αγωνιστική.
Η ΑΕΚ του Ντούσαν πλέον απο το κακό στο χειρότερο. Ίδρωσε για να ισοφαρίσει στο Ηράκλειο το ουραγό ΟΦΗ τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.
Για τον ΠΑΟΚ τι να πούμε ,απορώ με την τύχη αυτής της ομάδας . Πως γίνεται να κάνει κανείς μισή ευκαιρία και να βάζει ένα γκολ;
Ο Πανιώνιος στη μεταΛίνεν εποχή επανήλθε στις νίκες νικώντας 1-0 τον Λεβαδειακό ο δε Αστέρας κι'αυτός με νέο προπονητή στον πάγκο έκανε την πρώτη νίκη του στη Τρίπολη με χατ τρίκ του παραγκωνισμένου Τσέζαρεκ.
Στο Ολυμπικό στάδιο έλαμψε το άστρο του Αντώνη Πετρόπουλου. Δύο γκολ και άνετη νίκη του Παναθηναικού. Πήρε φόρα ο Σερ Τεν Κάτε και δήλωσε ενθουσιασμένος : Σειρά έχει τώρα η ΙΝΤΕΡ. Σιγά κόουτς με τον Θρασύβουλο έπαιζες .
Και πάμε στο ντερμπι των Σερών. Ακόμη φωνάζει ο Θεοδωρίδης για τη διαιτησία του Γερμανάκου Και πως να μη φωνάζει. Δεν του έφτανε η ατυχία , είχε τρία δοκάρια, ο ανεκδιήγητος του ακύρωσε κανονικότατο γκολ και τώρα τρέχει και δεν προλαβαίνει. τον περιμένει την προσεχή Κυριακή ο ΑΡΗΣ στο Κλεάνθης Βικελίδης και τα πράγματα είναι δύσκολα.
Και πως να μην είναι . Όλοι θαυμάσαμε το βράδυ της Κυριακής στο παιχνίδι της Ξάνθης έναν άλλο ΑΡΗ . Έναν ΑΡΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΉ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΆΝΟΔΟ με ποιότητα και φαντασία στο παιχνίδι του , έναν ΆΡΗ που θύμισε την εποχή του ΟΓΙΟΣ παίζοντας επιθετικά και διεκδικώντας με πάθος τη νίκη. Πιστεύω αν οι ιθύνοντες του ΑΡΗ κάνουν σωστές επιλογές παικτών (2-3) κυρίως ενισχύοντας την επίθεση τότε στη συνέχεια του πρωταθλήματος όλοι οι φίλαθλοι θα στήνονται στην τηλεόραση και θα θαυμάζουν την ομάδα.
Στο χώρο του μπάσκετ είχαμε το πολυδιαφημισμένο και αναμενόμενο με ενδιαφέρον ντερμπι των αιωνίων. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εναντίον ΟΛΥΜΠΙΚΟΥ. Αποδείχθηκε βέβαια ότι ήταν ντερμπι μόνο στα χαρτιά. Οι παίκτες του ολυμπικού δεν στάθηκαν στο ύψος τους και μοιραία ήλθε η ήττα με 17 πόντους διαφορά. Ο ΑΡΗΣ του Ματσον πέρασε νικηφόρα και απο την Καβάλα όπως και ο Πανελλήνιος απο την έδρα του Κολοσού.
Αποτέλεσμα όλων αυτών να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τέσσερις ομάδες ΑΡΗΣ-ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ.
Στα τοπικά πρωταθλήματα στο μεν μπάσκετ είχαμε την ήττα του ΓΑΣ Μελίκης μέσα στα Γιαννιτσά με 74-57, την ήττα του Ηρακλή Μελίκης απο την ομάδα του Κορινού μέσα στη Μελίκη και στο ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Νεοκάστρου έχασε μέσα στην Κυδωνιά με 3-1 ενω ο Φίλλιπος Μελίκης είχε ρεπό.
Αυτά τα λίγα για σήμερα με την ευχή το επόμενο ΣαββατοΚύριακο να είναι πιο ευχάριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: