Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ







Μ Π Α Σ Κ Ε Τ
ΕΚΑΣΚΕΤ

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ 64-57

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ -ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 78-50

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ - Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ 76-75 (ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 63-72

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ 68-50
ΡΕΠΟ : ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 28

2.ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 24

3.ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 24

4.ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 23

5.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 23

6.Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ 20

7.ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ 18

8.ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 17

9.ΛΙΤΟΧΩΡΟ 17

10.ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ 14

11.ΑΣΠΡΟ 14



ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ 64-57



Πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή εμφάνιση η ομάδα του ΓΑΣ κέρδισε δύσκολα τον Κεραυνό Άσπρου με 64-57 (ημίχρονο 33-29).Η απουσία του Δημήτρη Στάκταρη ήταν κάτι παραπάνω απο αισθητή και έτσι ο ΓΑΣ τα βρήκε σκούρα με τον ουραγό της βαθμολογίας και παραλίγο να γίνει η μεγάλη έκπληξη ,αφού με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έχανε με 44-42. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως κατάφερε ανεβάζοντας την απόδοση να πάρει την πολύτιμη νίκη . Πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης του ΓΑΣ ο Πέλλας με 25 πόντους και τρία τρίποντα. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κύριοι Αρβανίτης Γιώργος και Κανταράς Νεκτάριος. Το επόμενο Σάββατο 17/1/2009 η ομάδα του ΓΑΣ αγωνίζεται εκτός έδρας στη Νάουσα με την ομάδα του Ζαφειράκη.



ΑΛΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΝΕΑ


Την Παρασκευή 9/1/2009 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ημαθίας - Πέλλας έκοψε την βασιλόπιτά του. Στα Γιαννιτσά , στο κλαμπ bel air και σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα οι Διαιτητές του συνδέσμου βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, για μια χρονιά καλύτερη απο την προηγούμενη με υγεία πάνω απο όλα και αγώνες χωρίς βία. Στη συνέχεια ο αρχαιότερος εν ενεργεία διαιτητής του Συνδέσμου Ντόγκας Νίκος έκοψε τη βασιλόπιτα και μοίρασε τα κομμάτια στους υπόλοιπους διαιτητές. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που κόπηκε για τον Σύνδεσμο.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν κάποια απο τα προβλήματα που απασχολούν το Σύνδεσμο και μοιράσθηκαν οι καινούριες στολές των διαιτητών , μπλούζα και μπουφάν προσφορά του κυρίου Γαβριηλίδη. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του συνδέσμου κύριος Παπαδόπουλος Θεόφιλος, ο ταμίας κύριος Καπουρτίδης Χαράλαμπος και οι κύριοι Ντόγκας Νίκος, Κωστόπουλος Θωμάς,Αρβανίτης Γιώργος, Μελανίδης Μάριος, Μητώνας Γιώργος, Τζίμος Βασίλης.Παρακάτω βλέπουμε και τις νέες στολές.



ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ( 1ος όμιλος)



Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι στον πρώτο όμιλο της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Φίλιππο Μελίκης και το Κλειδί. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες στο πρώτο ημίχρονο ενω ο Φίλιππος ήταν καλύτερος στο δεύτερο , πίεσε το Κλειδί, ιδιαίτερα στο τελευταίο τέταρτο ,χάνοντας σπουδαίες και πολλές ευκαιρίες , αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Απο το 60΄έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμπροικίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Για τον Φίλιππο σκόραρε ο τσαπράνης με πέναλτι στο 50΄. Ετσι η ομάδα του Φιλίππου βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, 2 πίσω απο τη Μέση και 6 άπο το Κλειδί.

Στο άλλο παιχνίδι του ίδιου ομίλου η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκάστρου ήλθε ισόπαλη με την ομάδα του Λουτρού ,εκτός έδρας με 0-0.Στη βαθμολογία βρίσκεται στην 12η θέση με 16 βαθμούς. Επόμενη αγωνιστική Σκυλίτσι - Μελίκη και Νεόκαστρο -Σταυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: