Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ








Την Κυριακή 18/1/2009 στην αίθουσα του Κλαμπ CASA , πραγματοποιήθηκε η ετήσια εορτή κοπής της βασιλόπιτας, του αθλητικού συλλόγου ΓΑΣ Μελίκης. Σε αυτή την εκδήλωση ήταν παρόντες το Διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ και συγγεκριμένα η πρόεδρος και ψυχή του συλλόγου κυρία Θεοδωρακοπούλου Ελισάβετ, η ταμίας του συλλόγου κυρία Βενιοπούλου Νίνα, οι έφοροι των τριών τμημάτων Στίβου, Μπάσκετ,και Βόλλεϊ, η κυρία Παναγιωτίδου Κατερίνα, ο κύριος Οικονομόπουλος Αντώνης, οι προπονητές των τμημάτων κύριοι Ντόγκας, Ασλανίδης και Μανώλης,η κυρία Τσαρούχα , αθλητές όλων των τμημάτων και πολλοί γονείς.






Η εορταστική εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό της κυρίας προέδρου η οποία ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απο όλα και πολλές επιτυχίες στους αθλητές και προπονητές.Συνεχίζοντας ζήτησε απο τους γονείς να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους και συνεπώς πιο κοντά στο σύλλογο.



Στη συνέχεια οι έφοροι των τμημάτων έκοψαν τη βασιλόπιτα που αντιστοιχούσε στο κάθε τμήμα . Το φλουρί στο τμήμα Στίβου έπεσε στην αθλήτρια Καρέλη Αναστασία, στο τμήμα Μπάσκετ στον Κουτσιαμπασόπουλο Νίκο και στο Βόλλεϊ στην αθλήτρια Μοσχοπούλου Παναγιώτα.


Ηεκδήλωση έκλεισε με τους αθλητές να διασκεδάζουν και να χορεύουν στη μουσική του Κλαμπ CASA.









Ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 64-48

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Δάνη Ασλανίδη στο Ημαθιώτικο ντέρμπι με τον Ζαφειράκη στη Νάουσα, Έχασε με σκορ 64-48 (ημ 25-26). Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ο ΓΑΣ Μελίκης ξεκίνησε και ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε , ενώ η ομάδα του Ζαφειράκη εκμεταλευόμενη και τις απουσίες βασικών παικτών της Μελίκης ήταν καλύτερη στο Β΄ημίχρονο κερδίζοντας στο τέλος δίκαια. Πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ ήταν ο Γιάννης Λέφας με 11 πόντους. Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι κύριοι Αρβανίτης Γιώργος και Καπουρτίδης Χαράλαμπος. Τα δεκάλεπτα 14-18, 25-26 (ημ), 44-36, 64-48.
ΓΑΣ Μελίκης: ( Ασλανίδης) : Σιστάκος 9, Ντόγκας 2, Πέλλας 7, Στάκταρης 10, Λέφας 11, Παπαδόπουλος 8, Θεοδωρίδης 1, Πιτσάβας.


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα στην Α2 κατηγορία και τον πρώτο όμιλο της ΕΠΣΗ για τις ομάδες του Φιλίππου Μελίκης και του Αχιλλέα Νεοκάστρου. Συγγεκριμένα ο Φίλιππος κέρδισε εκτός έδρας στο Σκυλίτσι με 1-5 έχοντας σκόρερ τους Παρσόπουλο 15΄Τεγούση στο 17΄Τσαπράνη στο 35΄,Χατζηθεοδώρου στο 55΄,και Κουτσιόπουλο στο 87΄. Περιμένει έτσι την επόμενη Κυριακή στο παχνίδι της χρονιάς την ομάδα της Μέσης , απο το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί η άνοδος στην Α1 κατηγορία.
Ο Αχλλέας Νεοκάστρου κέρδισε στην έδρα του την δυνατή ομάδα του Σταυρού με 1-0 κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε την τύχη του αγώνα ήταν ο Κληματσάκης στο 30΄.Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δύο ομάδες έχασαν απο ένα πέναλτι. Επόμενη αγωνιστική Παλαιοχώρι - Νεόκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: