Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0


Ο Φίλιππος Μελίκης στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και νίκησε την δυνατή ομάδα της Μέσης με το ίδιο σκορ που είχε χάσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 3-0. Οι ποδοσφαιριστές του Φιλίππου με φοβερό πάθος και δύναμη κατάφεραν να κερδίσουν όχι μόνο τους αντιπάλους τους , αλλα και τον βούρκο του γηπέδου Νεοκάστρου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους αντιπάλους να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους . Η ομάδα της Μέσης ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν φοβερό σουτ του Μπουτάρη πέρασε λίγα εκατοστά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Μελίκης. Ηευκαιρία αυτή της Μέσης αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές της Μελίκης και δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το πρώτο γκολ με δυνατό σουτ του Αλέξη Χατζηθεοδώρου. Ο Φίλιππος συνέχισε να είνα καλύτερος και κατάφερε να φύγει στα αποδυτήρια πετυχαίνοντας και δεύτερο γκόλ με πλασέ μέσα απο την περιοχή του προωθημένου Σωτήρη Κουτσιόπουλου.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φιλίππου συνέχισε να είναι καλύτερη , πιέζοντας την φιλοξενούμενη ομάδα και όλη η αυτή η προσπάθεια απέδωσε καρπούς με ένα τρίτο γκολ που πέτυχε ο Αμπροικίδης. Μετά τη νίκη του αυτή ο Φίλιππος πέρασε στη δεύτερη θέση αφήνοντας στην τρίτη την ομάδα της Μέσης.



Μ Π Α Σ Κ Ε Τ

Ε Κ Α Σ Κ Ε Μ

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 68-64

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 71-64

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΙΛΚΙΣ 69-72

ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ - Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ 49-72

ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΑΣΠΡΟ 83-54

ΡΕΠΟ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 32
2 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 27
3 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 27
4 ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 26
5 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 26
6 ΑΡΙΔΑΙΑ 22
7 ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ 21
8 ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 21
9 ΛΙΤΟΧΩΡΟ 19
10 ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ 18
11 ΑΣΠΡΟ 16
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 68-64
Με δύο πρόσωπα παρουσιάσθηκε ο ΓΑΣ Μελίκης στον αγώνα του Σαββάτου.Πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά καλός στην επανάλληψη. Η ομάδα του Βατανιακού κυριάρχησε στο Α΄ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 10 πόντους διαφορά (30-20) . Στην επανάλληψη η κατάσταση άλλαξε , οι παίκτες του ΓΑΣ πήραν τα ηνία του αγώνα και με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (46-46). Τελικά έστω και δύσκολα κέρδισαν τους φιλοξενούμενους μερ σκορ 68-64.
Πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ για έναν ακόμη αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραγκιοζόπουλος με 28 πόντος και τρία τρίποντα.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κύριοι Ταρενίδης Κώστας και Παπαπέτρου Λάζαρος.
ΓΑΣ Μελίκης: Σιστάκος 12, Καραγκιοζόπουλος 28, Ντόγκας, Πέλλας, Στάκταρης 11, Ρογγότης 4, Λέφας 11, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης 2, Πιτσάβας , Μητρόπουλος, ΝικολαΪδης.
Επόμενη αγωνιστική Αετός Κιλκίς ΓΑΣ Μελίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: