Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ALL STAR GAME ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2009



ΒΕΡΟΙΑ 23/3/2009

ALL STAR GAME ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2009



Ένα πλούσιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Μακροχωρίου στη Βέροια με την ομάδα των ξένων να κατακτά για μια ακομη φορά το ALL STAR GAME Γυναικών με 96-65.



Η ομάδα των ξένων ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε ήδη απο το δεύτερο δεκάλεπτο να έχει διαφορά πάνω απο δέκα πόντους. Νικήτρια στο διαγωνισμό των τριπόντων καθώς και ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε η ΚΟΧ.







Η αποστολή των ομάδων του ALL STAR GAMES BASKETBALL ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2009 έφθασε την Κυριακή 22 Μαρτίου στη Βέροια και στις 8:30 στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Στις 9:30 παρατέθηκε δείπνο καλωσορίσματος απο τη Δήμαρχο Βέροιας κυρία Ουλσουζόγλου -Γεωργιάδη και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κύριο Μιχαηλίδη. Στο δείπνο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κύριος Μιαούλης ,το προπονητικό Teem , Δημοσιογράφοι, ο ΓΓ της ΕΟΚ κύριος Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κύριος Δημητριάδης, ο Εθνικός προπονητής κύριος Μίσσας και ο Ομοσπονδιακός προπονητής κύριος Βαφειάδης.



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ






Η είσοδος παρουσίασης των ομάδων έγινε με καπνούς και φωτορυθμικά ενώ όλο το γήπεδο ήταν στολισμένο με πολύχρωμα μπαλόνια .

Την παρουσίαση έκανε ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός κύριος Σατζόγλου.Σύντομο χαιρετισμό απήυθυναν η κυρία Δήμαρχος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και νεολαίας κύριος Μιχαηλίδης.



ΑΠΟΘΕΩΣΗ 4ΤISSIMO






Τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται όσοι παραβρέθηκαν στην σπουδαία αυτή εκδήλωση.Όλο το γήπεδο πλημμύρισε απο τις γλυκές μελωδίες των τεσσάρων κοριτσών που αποτελούν το γκρουπ 4tissimo. Aποθεώθηκαν και χειροκροτήθηκαν, στην αρχή της εκδήλωσης και στην ανάπαυλα των ημιχρόνων.


Η ΚΟΧ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ







Η Κάρι Κοχ των Άνω Λιοσίων ήταν η νικήτρια στα τρίποντα , διαγωνισμό που έγινε στην ανάπαυλα των ημιχρόνων . Η Αμερικάνα παίκτρια επικράτησε στον τελικό της συμπατριώτισσάς της Κέϊτι Τζερλντς με 16-11. Οι δύο παίκτριες πέρασαν στον τελικό έχοντας απο 14 πόντους . Στα προκριμματικά συμμετείχαν επίσης η Δήμητρα Καλέντζου των Εσπερίδων (13), Κατερίνα Σπαθάρου τπυ ΠΑΟ (12), Λιντσει Γουίλσον του Πανιωνίου (12), Στέλλα Καλτσίδου των Εσπερίδων (11), και Νικόλ Σούλς του Αθηναϊκού (4).



MVP H KOX






H Κάρι Κοχ παίζοντας εξαιρετικά κατέκτησε και τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας της διοργάνωσης έπειτα απο ψηφοφορία των τεσσάρων προπονητών και των δημοσιογράφων, αφού τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και εξαιρετικά στατιστικά.

Δεκάλεπτα : 23-29, 42-51, 54-73, 65-96.


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ: (Δάγλας - Μπουμπούς):Καλέντζου 8, Γκουζίνη 5, Κωστάκη 11, Χ"Νικολάου 6, Δημητράκου 5, Καλτσίδου 3, Σαρέγκου 10, Κατωπόδη, Σωτηρίου 5, Σούλις, Σπαθάρου 2.

ΞΕΝΕΣ (Διακαιουλάκος-Πολυμένης): Κενεντι 5, Ντερεβτζέτνικ 7, Γουίλσον , Τζελντς 6, Κοχ 16, Μιλερ 7, Μεντιόλα 7, Ντέϊβις 6, Μαζιτς 13, Τερνυ 11, Σύλβερσονς, Ντεϊβις 13.














































Δεν υπάρχουν σχόλια: