Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΜΕ ΗΤΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ Ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Ε Κ Α Σ Κ Ε Μ
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (ανόδου)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 95-50
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΡΙΔΑΙΑ 68-83
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ -ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 78-62

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 22
2. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18
3. ΑΡΙΔΑΙΑ 17
4. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 14
5. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 14
6. ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 14

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΑΣ Μελίκης - Γιαννιτσά
Ζαφειράκης -Αετός Κιλκίς
Αριδαία -Βατανιακός

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 95-50
Στο Κιλκίς ο ΓΑΣ Μελίκης δεν προέβαλε καμία αντίσταση στον Αετό και έτσι έχασε με το βαρύ σκορ 95-50. ημ.47-28. Όπως είχαμε γράψει όμως την προηγούμενη εβδομάδα μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα σ'αυτούς τους αγώνες. Ο βασικός στόχος είναι η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την είσοδο σ'αυτήν νεαρών παικτών και την απόκτηση εμπειριών με δυνατούς αντιπάλους.
Πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ Μελίκης ήταν ο Γιάννης Λέφας με 16 πόντους.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κύριοι Πλούταρχος Ελευθεριάδης και Εκίζογλου Κώστας.
ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης Δάνης): Πιτσάβας 4, Πέλλας 7, τάκταρης 7, Παπαδόπουλος 6, Ρογγότης 7, Λέφας 16, Ντόγκας 2, Ντόβας, Ζέρβας, Γκόγκας, Μανίκας 1.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μεγάλες νίκες πέτυχαν ο Φίλιππος Μελίκης και ο Αχιλλέας Νεοκάστρου την 26η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Ο Φίλιππος την ομάδα του Τριποτάμου με 5-1. Έτσι εύκολα και εντυπωσιακά συνέχισε την προσπάθεια για την άνοδο στην Α΄κατηγορία πετυχαίνοτας 2 γκολ στο πρώτο ημίχροο και 3 στο δεύτερο. Σκόραραραν για τη ομάδα της Μελίκης ο Γιδαρόπουλος στο 4΄,ο Παρσόπουλος στο 8΄,ο Χατζηθεοδώρου Αλ. στο55΄, ο Χατηθεοδώρου Ν. στο 60΄, και ο Γραμμενάς στο 83΄.
Επόμενη αγωνιστική ο Φίλιππος έχει ρεπό και θα έχει τα μάτια και τα αυτιά στραμμένα στο γήπεδο της Μέσης όπου γίνεται το μεγάλο και ενδιαφέρον παιχνίδι Μέση -Κλειδί.
Στο άλλο παιχίδι ο Αχιλλέας εοκάστρου κέρδισε εκτός έδρας τη ομάδα της Καψόχωρας με 2-1 και εξασφάλισε έτσι την παραμονή του στην Α2 κατηγορία.
Το εόκαστρο ήθελε περισσότερο τη νίκη και κέρδισε την αδιάφορη βαθμολογικά Καψόχωρα.Τα γκολ σημείωσαν ο Καραγεωργίου στο 25΄και στο 35΄. Επόμενη αγωνιστική Νεόκαστρο Κυδωνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: