Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

AΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Στη μάχη των αγώνων κατάταξης των δεύτερων ομάδων των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ρίχνεται από τις 28 έως τις 30 Μαΐου η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους και το πρωί της Παρασκευής (28/5) θα αναχωρήσουν για την πόλη του Βόλου, όπου θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, οι οποίες γίνονται για την περίπτωση που υπάρξει κάποιο κενό ομάδας στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Η αποστολή, την οποία ηγείται ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης με τους στενούς συνεργάτες του Γιώργο Ζαρκάδα και Αντώνη Βασιλείου, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Κοτσιάμπασης, Α. Μαυρίδης, Β. Μαυρίδης, Ιωσηφίδης, Λαμπρόπουλος, Μπαταούλας, Καμπάνης, Βασιλείου, Τσακίρης και Χατζηκυριακίδης.Να σημειωθεί ότι τέλος ότι το βράδυ της Πέμπτης (27/5) ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και νεολαίας του δήμου Βέροιας κ. Γιώργος Μιχαηλίδης παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, στο εστιατόριο «Ελαίας Γη».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης:
Παρασκευή 28/518.00: ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΑΣ Ασβεστοχωρίου20.00: ΓΣ Διαγόρας – ΑΣ ΚόροιβοςΣάββατο 29/517.00: ΑΣ Ασβεστοχωρίου – ΓΣ Διαγόρας19.00: ΑΣ Κόροιβος – ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣΚυριακή 30/511.00: ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΓΣ Διαγόρας13.00: ΑΣ Κόροιβος – ΑΣ Ασβεστοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: