Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Φιλική ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα το απόγευμα η «Βασίλισσα του βορρά» από τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να βγάζει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ στο β’ μέρος χρησιμοποίησε την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας, μένοντας αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που είδε.
Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 4’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ με κοντινό πλασέ του Τσεσνάουσκις, έπειτα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Αραβίδη. Στο 17’ οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αραβίδης με γυριστή κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτταρίδη.
Στην επανάληψη πέρασαν στον αγώνα οι «βασικοί» παίκτες των δύο ομάδων, με τον Άρη να έχει δοκάρι στο ξεκίνημα (55’) σε κεφαλιά του Φατί. Από εκεί και μετά οι Βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν 4-5 φορές πολύ κοντά στη μείωση του σκορ, με πρωταγωνιστές κυρίως τους Λαναρή, Καλτσά και Σαϊτιώτη και το νεαρό γκολκίπερ των γηπεδούχων, Διούδη, να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης Οριόλ, Κατίδης, Φατί, Μενδρινός, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Τσεσνάουσκις, Σάκατα.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπιαξαν και οι: Διούδης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Ντανίλο, Πορτίγια, Φατί, Νέτο, Καστίγιο, Κασναφέρης.

ΒΕΡΟΙΑ (Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Παγώνης, Κάλι (40’ Αμαραντίδης), Τζημογιάννης, Σαμαράς, Τσιάτσιος, Καμινιώτης, Κουτρουμάνος, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος (34’ Μπάρμπας), Σκαθαρούδης.
Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι: Καντιμοίρης, Σαϊτιώτης, Καλτσάς, Λαναρής, Μπάρμπας, Καπίας, Καλογέρης, Βεργώνης, Αουρέλιο, Αμαραντίδης, Μιχαλόπουλος, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Ολαϊτάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: