Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΕΧΑΣΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Α२ ΕΠΣΗ

Υπερπρωταθλητής της Α2 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Νάουσας, ο οποίος επιβλήθηκε στο σημερινό (14/5) παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της Νάουσας με σκορ 3-2 του Αχιλλέα Νεοκάστρου.


Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με πέντε γκολ, δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, με την ομάδα του Νεοκάστρου να έχει μια ελαφρά υπεροχή όμως τους «ερυθρόλευκους» της Νάουσας να είναι πιο εύστοχοι και να αναδεικνύονται νικητές!


Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Κουμπουλής για τον Ολυμπιακό με σουτ, ενώ στο 30’ ο Ι. Φράγκης σημάδεψε το δοκάρι του Ασλανίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Με το καλησπέρα στην επανάληψη το Νεόκαστρο μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τεγούση, όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία και αφού στο 67’ είχε ένα ακόμη δοκάρι με τον Βλαχοδήμο, στο 70’ πέτυχε το 3-1 με τον ίδιο παίκτη! Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 86’ ο Νησελίτης με κεφαλιά.


Με λάθη ήταν η διαιτησία του Μαλούτα, ενώ σωστότερες υποδείξεις είχαν οι δύο βοηθοί του Τσούπρος και Γεωργιάδης.


Συνθέσεις:


Ολυμπιακός Ν.:
Γιαχτσίδης, Μήτσικας Μ., Μήτσικας Παρ., Μπλιάτκας, Τσέλα, Κουμπουλής, Κουρογεωργάκης (77’ Κούτης), Γκόγκας (77’ Βαλαής), Τρούπκος, Βλαχοδήμος, Φράγκης Ι. (60’ Φράγκης Α.).


Αχιλλέας Νεοκάστρου:
Ασλανίδης (46’ Καραγιώργος), Ακρίβος Θ., Ξαφέτης, Νησελίτης, Τσάκαλος, Τεγούσης, Ακρίβος Γ., Πίσιος Χρ., Γκουγκόπουλος (46’ Κληματσάκης), Γατόπουλος (64’ Πίσιος Ν.), Σαρόγλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: