Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Είχε προαναγγελθεί η παρουσία του ισχυρού άνδρα του Άρη στην προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Στη διάρκεια αυτής έγινε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και κυρίως για το αγωνιστικό κομμάτι καθώς τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί έτσι όπως τα περίμεναν, τόσο η διοίκηση όσο και το αγωνιστικό τμήμα. Ο Άρης απέχει επτά βαθμούς από την κορυφή της Football League και τέσσερις από τη δεύτερη θέση.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε την προσοχή όλων και ξεκαθάρισε ότι πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει καθώς επίσης και πως είναι αναγκαίο να γίνει μια καινούργια αρχή από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Στην πραγματικότητα, αυτό το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού καθώς ο Άρης δεν… αντέχει νέα απώλεια βαθμών. Ήδη καλείται να ανέβει ένα βουνό για να καλύψει τα μέχρι στιγμής στραβοπατήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά όπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί το αγωνιστικό τμήμα ώστε να μεταφέρει τις δικές του ανησυχίες. Το έχει κάνει μετά από αγώνες στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και στο κέντρο προετοιμασίας του Άρη. Το ζητούμενο όμως είναι το αποτέλεσμα και αυτό είναι στο χέρι των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: