Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

Άρης των ανατροπών. Ο Άρης που δεν σταματά ποτέ και πουθενά. Το τρένο των "κιτρίνων" πέρασε κι από τη Δράμα. Τι κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Κάσες;
Το γύρισαν στο δεύτερο ημίχρονο κι έφυγαν με τη νίκη. Έβδομη νίκη σε επτά ματς. Τρίτη ανατροπή στην τρέχουσα σεζόν της Football League.
Ήταν ένα ματς από την πρώτη κατηγορία του παρελθόντος. Άλλωστε, τα ονόματα των δύο ομάδων είναι τέτοια που το προμήνυαν. Στο γεμάτο γήπεδο της Δράμας - παραχωρήθηκαν δύο θύρες στους φίλους του Άρη - οι "Μαυραετοί" άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό.
Ο Κάσες βρέθηκε έξω από την περιοχή των "κιτρίνων", έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση, ξεγέλασε τον Καντιμοίρη και κατέληξε στα δίχτυα.
Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα και για το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης, δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στο ματς (60'), ο Παυλίδης προσπάθησε να σουτάρει, ο Μπαργκάν πήρε τη μπάλα από πλάγια, γύρισε και ο Διαμαντόπουλος την έσπρωξε σε κενή εστία για την ισοφάριση.

Το γκολ δεν μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική ροή, καθώς η μετάδοση διεκόπη λόγω διαδοχικών πτώσεων της τάσης του ρεύματος.
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κασδοβασίλης, αποβλήθηκε από τον ρέφερι. Στο 77', ολοκληρώθηκε η ανατροπή καθώς ο Διαμαντόπουλος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Παυλίδη και αυτός με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι Δραμινοί για κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Μπούρμπο, τραυματίστηκε ο βοηθός από κροτίδα που τον βρήκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες (84' Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79' Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64' Μαχαίρας).
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (46' Παυλίδης), Μπαργκάν (85' Μαραγκός), Πασάς (51' Πλατέλλας), Διαμαντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: