Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

NIKH ANOΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο μεγάλος νικητής στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο της A2 είναι ο Φίλιππος Μελίκης!
Εκτός της επικράτησης του κόντρα στον μέχρι πρότινος αήττητο Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, η ομάδα του Θοδωρή Τέγου (ένεκα και της σύντομης διάρκειας του πρωταθλήματος) βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της μίας από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α Ερασιτεχνική της νέας σεζόν.
Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με τις δυνατές μονομαχίες, τα μαρκαρίσματα και τις διακοπές, είχε όμως και ποιότητα από την οποία προέκυψαν εντυπωσιακές φάσεις που αποζημίωσαν το πλήθος κόσμου το οποίο έσπευσε κατά δεκάδες στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης.
Σκόρερς για τους «ερυθρόλευκους» οι Γιώργος Τεγούσης και Αντώνης Πιτσάβας (έφτασε τα 8 και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς) ενώ το δεύτερο ήταν αυτογκόλ.
Και ενώ θα περίμενε κανείς πως ο Εθνικός Κλειδίου θα μείωνε κι άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, αυτό έγινε μόλις κατά ένα βαθμό. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στα Παλατίτσια, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ με τον Δημήτρη Τσιούπρο και δέχτηκε την ισοφάριση στο 77′ με τον Βασίλη Σερμπίνη.
Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι «πράσινοι» δεν προχώρησαν σε καμία αλλαγή από τον πάγκο αλλά παρόλα αυτά βρέθηκαν κοντά σε μια σπουδαία επιτυχία!
Στα άλλα  ματς, Αλιάκμων Νησελίου, ΑΕ Σχοινά και Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου πήραν τους τρεις βαθμούς έκαστος και μάλιστα σε τρία πολύ ενδιαφέροντα ματς.
Η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου φιλοδώρησε με 5 γκολ τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, οι «κυανόλευκοι» πέρασαν από τον Λουτρό χάρη σε τέρμα του Χρήστου Κουλουμπριτσίδη στο 73′ ενώ ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του γειτονικού ντέρμπι κόντρα στη Θύελλα Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: