Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς των «κιτρινόμαυρων», σχολιάζοντας τόσο την κατάσταση του ρόστερ της ομάδας του, όσο και την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του, καθώς σε ηλικία 36 ετών αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πρέπει ο καθένας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό το Σάββατο. Υπάρχει δυσκολία στην ομάδα, την αποδεχόμαστε, πορευόμαστε με τις υπάρχουσες συνθήκες όμως, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Είναι πολύ νωρίς για να πω για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν. Το σημαντικότερο έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση των παικτών. Από άποψη ρόστερ έχει γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια με τις συνθήκες που υπήρχαν.
Το ζητούμενο είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να νοιώσουν οι παίκτες καλά και η ομάδα να μπει στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν είναι ρεαλιστικός στόχος μας να αλλάξουμε πολλά πράγματα, δεν θεωρώ ότι θα δούμε αλλαγές. Είναι τεράστια τιμή να αναλάβω προπονητής στον Άρη. Κάθε δουλειά είναι ένα ρίσκο, αν δεν πάρεις ρίσκα δεν προχωράς. Περισσότερα έχω να κερδίσω παρά να χάσω εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: