Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Η Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Κάζο άνευ προηγουμένου για τον Άρη! Τι κι αν έπαιζε για δυο αποτελέσματα, τι κι αν έπαιζε με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, γνώρισε μία ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη με 3-2 και αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. 

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 41΄. Μετά από φοβερή κούρσα και συρτή σέντρα του Έφορντ, ο Τσέλιος έκανε πλασέ, που απέκρουσε ο Καντιμοίρης, αλλά στο ριμπάουντ με νέο πλασέ ο Μπουρσέλης έκανε το 1-0 βάζοντας τον Εργοτέλη σε θέση οδηγού.

Στο 50' ο Έφορντ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιατρούδη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τρία λεπτά μετά ο Έφορντ από δημιουργός έγινε σκόρερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Παρά το σοκ, ο Άρης δεν τα παράτησε και μείωσε σε 3-2 με τα δυο γκολ του Ντιγκινί (57΄, 73΄), όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (69’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (82’ Μαζουλούξης), Έφορντ, Κατσούρι

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα (53’ Σιώπης), Ντιγκινί, Μαρτίνες (46’ Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ (38’ Δεληζήσης), Μάβραϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: