Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ







Πλούσιο σε αθλητικές εκδηλώσεις ήταν το Σαββατοκύριακο 7 και8 Φεβρουαρίου 2009 για τις ομάδες μας. Το πρωϊ του Σαββάτου στην περιοχή Ξηροκάμπι του Λιτοχώρου έγινε το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών.Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Μελίκης συμμετείχε στους αγώνες με 9 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας π/πβ΄και π/κ΄β΄.Οι αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες η΄ταν: Ο Ρογγότης γιώργος, η Ντόβα Κατερίνα, η Ανδρίτσου Ολυμπία, η Χαλιαμάντα Γεωργία, η Τζιώρου Μαρία, η Γιοβανοπούλου Δήμητρα,Τσολαϊδου Αναστασία,Κουτζιαμπασοπούλου Παρασκευή, Τζιούρα Νικολέτα. Όλοι οι παραπάνω αθλητές αγωνίσθηκαν στην απόσταση των 1000 μέτρων.Την καλύτερη εμφάνιση έκαναν οι αθλητές Ρογγότης Γιώργος και Κουτζιαμπασοπούλου Παρασκευή που κατέλαβαν την 8η και 12η θέση αντίστοιχα.Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους Ντόγκας Νίκος και Τσαρούχα Ντίνα.Οι επόμενοι αγώνες στους οποίους θα αγωνισθούν οι αθλητές του ΓΑΣ είναι στο Σχολικό πρωτάθλημα στίβου Γυμνασίων και Λυκείων που θα γίνει στη Βέροια το διήμερο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2009.












Το απόγευμα του Σαββάτου , για το πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα Μπάσκετ του ΓΑΣ Μελίκης αγωνίσθηκε στην Αξιούπολη με την τοπική ομάδα ΑΣΑ Αξιούπολης. Παρά την καλή εμφάνιση έχασε με σκορ 66-60. Η ομάδα του ΓΑΣ χτύπησε το παιχνίδι για ένα ημίχρονο το πρώτο κλείνοντας με 30-30. Στη συνέχεια η κούραση είχε σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να φθάσουν έστω και δύσκολα στη νίκη με 66-60
Πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ ήταν ο Πέλλας με 19 πόντους και 5 τρίποντα.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κύριοι Ταρενίδης Σταύρος και Παπαπέτρου Λάζαρος.
ΓΑΣ Μελίκης: (ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ):Σιστάκος 10, Καραγκιοζόπουλος, Ντόγκας, Πέλλας 19, Στάκταρης 18, Ρογγότης, Λέφας 13, Πιτσάβας , Μανίκας , Μητρόπουλος.
Επόμενη αγωνιστική ΓΑΣ Μελίκης -Γιαννιτσά.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις συνεχίσθηκαν την Κυριακή 8/2/2009 με τις ομάδες του ποδοσφαίρου.Στο γήπεδο του Νεοκάστρου ο Φιλιππος Μελίκης κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση συνέτριψε την ομάδα του Λουτρού με 6-1, παραμένοντας στη δεύτερη θέση με 52 βαθμούς και περιμένει τώρα πλέον την επόμενη Κυριακή 15/2/2009 τον αγώνα με την ομάδα του Σταυρού εκτός έδρας .Έναν αγώνα που έχει χαρακτηρισθεί ζωής και θανάτου. Έναν αγώνα που όλοι οι φίλαθλοι της Μελίκης θα πρέπει να είναι παρόντες για να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α΄κατηγορία.Και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα είμαστε εκεί.


Στο άλλο παιχνίδι ο Αχιλλέας Νεοκάστρου έχασε στη Συκιά απο την ομώνυμη ομάδα με 2-0, παλεύοντας , μετά την απερισκεψία ορισμένων παραγόντων, να αποφύγει τον υποβιβασμό.


Βρίσκεται στην 12η θέση με 13 βαθμούς 3 πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη και υποδέχεται την επόμενη Κυριακή σε έναν εξ'ίσου σημαντικό αγώνα την ομάδα του Τριποτάμου, όπου πρέπει πάσηθυσία να κατακτήσει τους τρείς βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: